Onze penningmeester stopt

Beste leden,

Op 1 januari 1990 ben ik lid geworden van onze vereniging. Iets waar ik tot op de dag van vandaag geen spijt heb. Na 5 jaar lidmaatschap ben ik destijds door Arie Ram gevraagd om toe te treden tot het bestuur van onze vereniging. Ook hier heb ik geen moment spijt van. Deel uit maken van een bestuur van een bloeiende vereniging is een mooi iets.
Komend jaar zit ik 23 jaar in het bestuur. De eerste jaren als secretaris en daarna vele jaren als penningmeester. In 2019 ben ik aftredend. Een goed moment om eens na denken over een eventueel vervolg. Veranderende omstandigheden laten mij zien dat ik niet nog eens 4 jaar deel uit kan maken van het bestuur. Vandaar dat ik de overige bestuursleden op 24 april j.l. op de hoogte heb gebracht van mijn besluit op de komende algemene ledenvergadering (2019) mij niet meer herkiesbaar te stellen voor het bestuur.
Ongelukkiger wijs valt het nu samen met het aftreden van onze voorzitter Wim Geul, maar ik ben er van overtuigd dat het stokje doorgeven aan 2 “verse” bestuursleden met zoveel enthousiaste tuinders mogelijk moet zijn.
Ik laat het jullie als lid van de vereniging ook nu al weten, zodat het volgend jaar niet als een verrassing komt. Wellicht zijn er tuinders die de taak van penningmeester op zich willen nemen. Meldt je dan bij een van de bestuursleden. Er is dan voldoende tijd om informatie uit te wisselen en taken over te dragen.

Groet
Clemens Dieker

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.