Verzoek om medewerking onderzoek

Op 10 januari 2021 om 20:10 Midden-Europese standaardtijd, schreef Post, Eva <eva.post@hvhl.nl>:

Geachte meneer/mevrouw,

Mijn naam is Eva Post, tweedejaarsstudente Bos- en Natuurbeheer aan Hogeschool van Hall Larenstein. De afgelopen en komende weken ben ik druk bezig met het ontwikkelen van een (fictief) ondernemingsplan waarbij jullie, tuiniers, mijn doelgroep zijn. Persoonlijk werk ik zelf ook graag in de tuin, en u raadt het al, voor die interesse heb ik een product ontwikkeld.

We gaan een toekomst tegemoet waar circulaire economie een grote rol gaat spelen en we anders met producten omgaan en ons af moeten vragen of iets op de lange termijn een bijdrage levert aan de samenleving met betrekking tot hergebruiken en recyclen. De overblijfselen uit de aardappelindustrie zijn voor ons een waardevolle grondstof die het bedrijf Rodenburg Biopolymers als 70 jaar hergebruiken en tegenwoordig omzetten tot bio-plastic. Dit materiaal is de bouwsteen voor de Biologisch Afbreekbare Compostbak. Dé compostbak die zelf ook composteert!

Om wat marktonderzoek te doen en of men interesse heeft in dit concept heb ik een enquête opgesteld die bestaat uit 12 vragen en neemt hooguit 3 minuten in beslag. De vragenlijst is voor iedereen bedoeld die ouder is dan 16 jaar. De antwoorden worden uiteraard volstrekt vertrouwelijk behandeld en uw gegevens worden anoniem verwerkt.

Mijn vraag aan jullie of deze email met de link voor de enquête doorgestuurd kan worden naar de maillijst van de leden van jullie vereniging.

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdmupaq8an3iLNxLqGtEaHIKxAopvQ8ZwASB75L1kMvuusCWQ/viewform

Biologisch Afbreekbare Compostbak
Mijn naam is Eva Post en ik ben een tweedejaars Bos- en Natuurbeheerstudente aan de Hogeschool van Hall Larenstein. Voor het maken van mijn ondernemingsplan, doe ik onderzoek namens het fictieve bedrijf BAC naar de introductie van een Biologisch Afbreekbare Compostbak. We gaan een toekomst tegemoet waar circulaire economie een grote rol gaat spelen en we anders met producten omgaan en ons af moeten vragen of iets op de lange termijn een bijdrage levert aan de samenleving met betrekking tot hergebruiken en recyclen. De enquête bestaat uit 12 vragen en neemt 3 minuten in beslag. De vragenlijst is voor iedereen bedoeld die ouder is dan 16 jaar. De antwoorden worden uiteraard volstrekt vertrouwelijk behandeld en uw gegevens worden anoniem verwerkt. Mocht u vragen of opmerkingen hebben over de enquête, kunt u gerust een mail sturen naar; eva.post@hvhl.nl Ik stel uw inbreng zeer op prijs. Alvast bedankt voor uw medewerking!
docs.google.com

Ik wil u alvast bedanken voor de tijd en moeite

Met vriendelijke groet,

Eva Post

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.