Coronamaatregelen

Beste tuinders,

Vanaf maart heeft ook onze vereniging met betrekking tot het coronavirus zich zo veel mogelijk aan de maatregelen en de adviezen van de overheid gehouden. De adviezen van de Nederlandse Bond voor Volkstuinen  waren hierin de leidraad. Momenteel maken we een situatie mee waarin veel mensen de regels wat los gaan laten. “Het duurt allemaal al zolang”, “Het valt allemaal wel mee….”, “Het komt allemaal wel goed…” Dat laatste zal ongetwijfeld zo zijn, maar voorlopig hebben we allemaal nog met dit virus te maken. Er is nog geen vaccin en binnenkort kunnen we een opleving van het aantal besmettingen verwachten. We houden ons als bestuur voorlopig dan ook vast aan de algemene richtlijnen die in Nederland worden gehandhaafd.

1. Er worden voorlopig geen bijeenkomsten georganiseerd.

    Dit betekent dat we de jaarvergadering voor 2020 definitief schrappen. De       eerstvolgende jaarvergadering staat in maart 2021 gepland. Voor belangrijke opmerkingen, voorstellen of mededelingen kunt u het bestuur altijd via de mail ‘bereiken’. ( zie website!!!)

2. Het hek blijft voorlopig overdag open tot 17.00 uur.

We willen iedereen verzoeken het hek na 17.00 op slot te doen!!

3. Om contactbesmetting te voorkomen willen we u verzoeken handschoenen aan te trekken indien u de algemene kruiwagens of waterpompen gaat gebruiken.

4. Kom niet naar de tuin als u coronaverschijnselen heeft; verkouden, lichte verhoging, hoesten, keelpijn, … Informeer het bestuur indien er bij u of uw naaste familie corona is vastgesteld!!

5. Houdt 1 1/2 meter afstand!!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.