Benzine voor de waterpomp/generators – Hobbycentrum Evers

Beide producten zijn in Westervoort verkrijgbaar bij Hobbycentrum Evers. 

Deze producten zijn maar liefs 99% schoner dan gewone benzine. Daarnaast zijn ze nagenoeg vrij van schadelijke stoffen zoals Benzeen.

Minder onderhoud en langere levensduur van de machine. Beter voor het milieu en voor uw gezondheid door minder uitstoot.

Fuel Optimix 2T: is een kant en klaar mengsmering voor 2-takt benzinemotoren. Het product is gebaseerd op alkylaatbenzine en een hoogwaardige vol synthetische  2takt motorolie. 

Optimix is geschikt voor 2-takt benzinemotoren van tuin en parkmachines. Het biedt optimale prestatie aan bijvoorbeeld kettingzagen, heggenscharen, trilplaten, grasmaaiers, bladblazers en bosmaaiers. Tevens kunt u ook Optimix 2T inzetten voor andere 2-takt aangedreven motoren.

Fuel Optimum 4T: is een hoogwaardige alkylaatbenzine voor 4-takt motoren. 

Fuel Optimum 4T is geschikt voor 4-takt benzinemotoren van tuin en parkmachines. Het biedt optimale prestatie aan bijvoorbeeld kettingzagen, heggenscharen, trilplaten, grasmaaiers, bladblazers en bosmaaiers. Tevens kunt u ook Optimum 4T inzetten voor andere 4-takt aangedreven motoren, zoals generatoren, zitmaaiers.

2 gedachten over “Benzine voor de waterpomp/generators – Hobbycentrum Evers

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.